Keglesporten i Fredericia inviterer til åbent hus søndag den 29. august 2021 fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

Også Keglesporten er klar til genåbning af Danmark og det aktive idrætsliv – vi åbner dørene for hele familien Danmark søndag den 29. august kl. 10-16 i Fredericia Idrætscenter – Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia.

I Keglesporten har er plads til alle. Uanset alder og fysisk formåen favner vi de sportslige ambitioner og det sociale klubliv.


Som mange andre idrætsgrene, er det også vigtigt for keglesporten i Fredericia, at få gang i kroppen og det sociale liv efter flere måneders nedlukning. Med åbent hus-arrangementet ønsker vi at kickstarte den nye sæson og vi åbner dørene for alle interesserede. 

Deltagelsen kræver ingen tilmelding og er gratis. Kom alene, eller tag familien, venner, naboer eller kolleger med. Du kan fint spille kegler i hverdagstøj, det er dog en fordel at have løst tøj på samt fritids- eller kondisko.

Dørene åbnes kl. 10.00, hvor kegleklubberne er klar til at tage imod dig og efter en kort introduktion er du klar til gå på keglebanerne til en hyggelige dyst. Efter kegledysten byder kegleklubberne på kaffe/te/vand og lidt godt til ganen. Her får man mulighed for en god snak med klubbernes medlemmer om træningstider, klublivet, priser m.v.

Du får også mulighed for at se nogle af de bedste keglespillere i action, når de om eftermiddagen dyster om bymesterskabet 2021.  I tidsrummet mellem kl. 10 og 12 er byens politiske partier inviteret, hvor de er udfordret til en dyst mod hinanden – ikke på politiske holdninger frem mod KV21 men – på deres færdigheder på keglebanerne. Flere partier har givet tilsagn om deres deltagelse i arrangementet.

Åbent hus-arrangementet afholdes af: Fredericia Dame Kegleklub, Fredericia Ungdoms Kegleklub og Madsby Kegleklub Fredericia. 
I Danmark er der ca. 3.500 keglespillere organiseret i ca. 70 klubber under Dansk Kegle Forbund.