En person går 2 gange rundt om jorden i et livsforløb. Derfor har dine fødder også brug for en velfortjent luksusbehandling. Det kan de nu få i den nye klinik med fodpleje og wellness, der er åbent i Gothersgade i Fredericia.

I klinikken finder du den 39-årig Karina Larsen, der er uddannet Lægeeksamineret fodplejer ved Skønhedshuset i Vejle, som er landets mest anerkendte skole.

– Jeg bestod med rene 12 taller, som jeg er meget stolt af. Jeg er uddannet til at behandle folk med både Diabetes og gigt, oplyser Karina Larsen, der glæder sig til at se både unge som ældre i klinikken.

– Mine fodbehandlinger består af et dejligt fodbad, beskæring af hård hud, evt fjernelse/beskæring af ligtorne, vorter og nedgroede negle, klipning, slibning og udrensning af samtlige negle og som afsluttes med lækker fodmassage.

– Til mine fodbehandlinger kan man tilkøbe paraffinbehandling og lakering af negle. Jeg forhandler den langtidsholdbare CND VINYLUX lak som tørre hurtigt og holder i 5-6 uger på tæerne, oplyser Karina.

Karina Larsen har også taget kurser i både voksbehandling og hotstonemassage, som hun også udføre i klinikken.Tirsdag og torsdag holder hun aftenåbent til 22.00, så dem der arbejder længe, også kan få plejet deres fødder uden at tage fri.

Klinikken holder reception lørdag d. 16 august fra 16.00 – 18.00.

Læs mere her: http://www.fredericia-fodpleje.dk

(Foto: PR )