Både Susanne Eilersen (Dansk Folkeparti) og Kasper Søstrøm (Moderaterne) har afgivet deres stemme til Folketingsvalget, hvor de klokken 08:30 stemte i Erritsø Idrætscenter.

Ved det første valgbord i Erritsø Idrætscenter sad Berit Wrist og Vibe Dyhrberg, og til at sørge for, at det hele går rigtigt til, er Pernelle Jensen valgstyrerformand. Hun ringede valget ind klokken 08:00, og kort tid efter kom Susanne Eilersen, der gik rundt og talte med de forskellige folk på stedet.

Susanne Eilersen med stemmesedlen. Foto: AVISEN

Eilersen gik en tur ind i stemmeboksen og gik hen for at smide stemme sedlen ned i boksen. Uden at spørge hende, så er der ingen tvivl om, hvem den fredericianske politiker har afgivet stemmen på. Efterfølgende stødte også Kasper Søstrøm til, og han takkede Susanne Eilersen for en god valgkamp, og stillede op til et fællesfoto med hende.

Kasper Søstrøm kunne for første gang se sig selv på stemmelisten til et valg. Foto: AVISEN

Søstrøm fortalte, med et smil på læben, at han ikke forstod, hvordan man kan holde til at stille op flere gange. De fire uger, som han har været igennem, har gjort, at han kører på det sidste på pumperne, men der skal lige være til en tur til København senere.

Moderaternes kandidat drager senere mod hovedstaden, hvor han skal deltage i partiets valgfest 200 meter væk fra Christiansborg, hvor også Susanne Eilersen tager turen over senere.