Alle partoutbilletter til Jelling Musikfestival 2022 er nu solgt. Gæster, der ikke nåede at få billet, har stadig et par muligheder. 

 – Tusind tak til alle jer, der har bakket op om Jelling Musikfestival ved at beholde billetten fra 2020 eller købe en billet til årets festival. Støtten er uvurderlig og giver det bedst mulige grundlag for at kickstarte festivalsommeren og skabe overskud til mere holdånd i Danmark, siger festivalleder Lars Charlie Mortensen. 

Gæster kan stadig nå at være med til genåbningsfesten sammen med Duran Duran, The Minds of 99, MØ, Suspekt og mange, mange flere, ved enten at søge en tjans som frivillig eller købe en dagsbillet. 

2-dagsbilletter blev udsolgt allerede i januar. Før portene åbner forventer Jelling Musikfestival helt udsolgt på nogle af dagene. 

Få boformer tilbage på campen 

De mest eksklusive boformer på festivalens camp blev i år udsolgt hurtigere end nogensinde. I går blev de allersidste LejrReservationer på hele campen solgt. De eneste resterende boformer på campen er i skrivende stund D’Angle Tyra-telte på Camp Festlig – og også disse er snublende tæt på udsolgt.