I samarbejde med James Ay præsenterer NorthSide en limited edition solbrille under navnet ´Savage’. Den unikke brille sælges på NorthSide men lanceres og kan forudbestilles fra allerede i morgen kl. 10.00 og kan købes fra lørdag i denne uge i udvalgte butikker.

Det er ikke kun maden på NorthSide, der er i år er plantebaseret, det gælder faktisk også Savage-brillen, hvor stellet er fremstillet af plantebaserede materialer. Derfor spiller partnerskabet med James Ay også perfekt ind i NorthSides bæredygtighedsstrategi:

– Vi ser virkelig meget frem til at tage helt nye skridt inden for fashion og design, og ud over at kunne præsentere nogle unikke produkter, håber vi også, at vi kan være med til at skubbe til bæredygtigheden i de respektive brancher, fortæller Martin Thim, der er Partner & Sustainability Manager hos NorthSide.

Savage er således blot ét af flere samarbejde med bæredygtige fashion-producenter, der kan opleves på årets festival:

– Vi er superspændte på i år at starte et helt nyt partnerkapitel op med det vi kalder ‘NorthSide Collabs’ hvor man ud over James Ay også kan opleve produkter fra Rezet Sneaker Store og outdoor-brandet Superstainable, uddyber Martin Thim.

Torben Holt, founder James Ay, siger om samarbejdet: – Jeg er enormt glad for vores samarbejde med NorthSide, da vi deler fælles værdier og har samme tilgang til det gode liv. Vi tillader os at lave en lidt frækkere solbrille i samarbejde med NorthSide, som jeg tror vil falde i god smag hos NorthSides gæster.”

Solbrillen kan forudbestilles fra tirsdag kl. 10.00 i denne uge på www.jamesay.com og kan findes i udvalgte butikker som ST Valentin og Ilkjær i Aarhus samt Dansk Arkitektur Center (DAC) i København, hvor solbrillen kan købes fra på lørdag i denne uge.

Om solbrillen

Savage er en håndlavet solbrille, hvor stellet er lavet af plantebaseret materiale. Etuiet er lavet af genbrugt læder mens pudsekluden er fremstillet af materialer fra brugte plastikflasker. Solbrillen kommer i farven confidential havana og har blå CR39-linser med en refleksionsbehandling på indersiden.

Savage kommer i et yderst limiteret antal på 300 stk. med unik nummerering på hver solbrille. Til serien findes der også en savage T-shirt og en savage totebag. Prisen for solbrillen er 1.000 kr.

Få mere at vide

Se, læs og forudbestil collab-solbrillen på kampagnesitet: https://jamesay.dk/blogs/stories/jamesayxnorthside