Onsdag aften går herrernes slutspil i gang. På forhånd er der en storfavorit i begge puljer, men de to øvrige semifinalepladser er der mere åben kamp om.

Aalborg og GOG har sæsonen igennem skilt sig ud i HTH Ligaen. Det forventes derfor, at de to hold vinder hver deres slutspilspulje, og så er det op til de øvrige hold at være “the best of the rest”, og de første svar på, hvem det er, kommer i aften.

Det klart mest spændende opgør på papiret er Bjerringbro-Silkeborg mod Skanderborg Aarhus, der sandsynligvis bliver de to hold, der kommer til at kæmpe om andenpladsen i puljen med GOG og Ribe-Esbjerg. Netop GOG og Ribe-Esbjerg mødes også i dag på Ribe-Esbjergs hjemmebane, og holder profetierne, vinder GOG det opgør.

Derimod er der spænding mellem BSH og Skanderborg Aarhus. Det er to jævnbyrdige hold, der endte side om side i tabellen. Det endte med, at Skanderborg Aarhus endte over dem, da de vandt det sidste opgør mellem de to hold i grundspillet, og dermed fik et enkelt point med over i slutspillet. Dermed er også bedst stillet af de to hold i forhold til at nå i semifinalen, men om det forholder sig sådan, kommer der virkelig et svar på, når de to hold tørner sammen.

Et andet svar, der også kommer i første spillerunde, er torsdag aften, når FHK og Skjern mødes. Taber FHK opgøret får de mere end svært ved at komme i semifinalen, men vinder fredericianerne derimod, er der virkelig en åben dør til at kunne snuppe den andenplads, som Skjern sidder på fra start via den tredjeplads, som de fik i grundspillet, og derfor er favorit til at beholde.

Den store jagt på semifinalen er dermed klar til at blive indledt, og det sker allerede onsdag aften hvor Bjerringbro-Silkeborg – Skanderborg og Ribe-Esbjerg – GOG spiller klokken 18:00, mens Mors-Thy og Aalborg spiller klokken 18:30. Opgøret mellem FHK og Skjern spilles torsdag klokken 20:00.