FC Fredericia har to kampe tilbage i kalenderåret 2021. Lørdag gælder det Hvidovre, og selvom hjemmeholdet er ubesejret på eget græs i denne sæson, er fredericianerne ikke uden muligheder.

Klokken 12:45 skal slaget slås på det Pro Ventilation Arena i Hvidovre.  Tre pointtab er det blevet til på hjemmebanen for Hvidovre i denne sæson, men ellers har holder gjort rent bord. I sæsonens første spillerunde snublede Hvidovre mod Jammerbugt, der fik 1-1 med hjem, og den 30. august spillede holdet fra den københavnske vestegn 2-2 mod Hobro, og siden er det blevet til 0-0 mod AC Horsens, men de øvrige fem hjemmekampe har Hvidovre vundet.

https://www.gfforsikring.dk/gftrekantomraadet

Det gør dem til 1. divisions bedste hjemmehold, og når man ser på, at Lyngby er et af de hold, som er sendt hjem med et nederlag, aftvinger det respekt. Hvidovre har ikke det største budget, men til gengæld har de en sammentømret enhed. Med tidligere Superliga-spillere som Daniel Stenderup, Martin Spelmann og Kim Aabech kombineret med ungdommens mod Filip Djukic, Frederik Carlsen og Marc Nielsen, samtidig med, at Tobias Thomsen scorer mål på samlebånd, så har Hvidovre stablet et slagkraftigt mandskab på benene.

I efteråret har FC Fredericia og Hvidovre mødtes to gange på Monjasa Park, hvor det er blevet til en sejr til begge hold. I NordicBet Ligaen sejrede FC Fredericia 1-0 på mål af Samson Iyede, mens Hvidovre sendte fredericianerne ud i pokalmørket med en sejr på 2-1. Der er derfor tale om to hold, der på dagen kan byde hinanden op til dans.

FC Fredericia kommer til opgøret med selvtillid i bagagen efter, at det blev til en sejr i den seneste kamp mod Nykøbing, som var foran ved pausen, men i anden halvleg ventede billedet, da FC Fredericia var effektive foran kassen. Hvidovre på den anden side tabte på udebane til Hobro.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Med sidste rundes resultater er FC Fredericia kravlet et point foran Hvidovre og indtager tredjepladsen i NordicBet Ligaen. Med mod Hvidovre vil fredericianerne komme op á point med Lyngby på andenpladsen, og blot have et enkelt point op til FC Helsingør på førstepladsen.

Skriv en kommentar