Givskud Sogn er lukket ned på grund af for mange smittetilfælde med coronavirus. Nedlukningen rammer også GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, og gæster kan derfor desværre ikke besøge parken. Pt. arbejdes der på at skaffe dispensation fra kravet om lukning.

I torsdagens smitteopgørelse fra Statens Serum Institut blev det meldt ud, at Givskud Sogn opfylder de tre kriterier, der kræves, for at et sogn nedlukkes i syv dage for at få coronasmitten under kontrol. Derfor er sognet nu lukket.
Nedlukningen betyder, at skoler og andre uddannelsesinstitutioner, SFO’er, klubtilbud samt lokaler og lokaliteter med kultur-, idræts-, fritids-, og foreningsaktiviteter skal holde midlertidigt lukket.

Da GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA skal rette sig efter regler fra Kulturministeriet og betragtes som en kulturel lokalitet, har Styrelsen for Patientsikkerhed besluttet, at parken også skal lukke.

Dog har Vejle Kommune søgt om dispensation på vegne af parken. Kommunen har anmodet om, at parken alligevel må åbne, da man mener, at parken ikke vil være en risikofaktor i forhold til smitte.

GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA afventer nu svar på anmodningen om dispensation, og parken melder mere ud om eventuel åbning, så snart det er muligt.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer