I Danmarkgade i Fredericia åbnede Salon Kinolli den 14. november. Indehaver Armend Kinolli beretter om, at han har fået en god start på livet som selvstændig, hvor han er særligt tilfreds med at have haft en del kvindeklipninger.

For at vise, hvad han kan har Armend valgt at lave et åbningstilbud, der gælder frem til den 12. december. Det indebærer, at man får 15 procent på alle klipninger og farvebehandlinger, mens der er ti procent at spare på balayge og kurbehandlinger, og starten har været overvældende for den 24-årig frisør.

– Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Jeg har selvfølgelig haft kunder fra mit eget netværk, men også personer, som jeg slet ikke kender, er kommet her og det er jeg meget taknemmelig og overvældet over. Flere af dem har allerede booket deres næste tid hos mig, siger Armend med stolthed i stemmen.

Armend i gang en behandling. Foto: Hasib Ebadi

Åbningsfesten i salonen blev holdt den 12. november, og der kom mange forbi og ønskede Armend tillykke.

– Det var en virkelig dejlig dag, og det er fedt at se tilbage på. Alle, der kender mig, ved hvor meget jeg brænder for det her og hvor meget jeg gerne ville være selvstændig frisør. Derfor var det rigtig dejligt, at så mange kom forbi til min reception og havde nogle fede time med mig, fortæller Armend Kinolli.

Selvom der er noget tid til, så har Armend allerede gjort sig tanker om en af de helt store højtider inden for frisørfaget.

– Jeg vil komme til at holde ekstra åbent til jul og nytår. Det er noget, hvor jeg ved der er stor efterspørgsel, og så vil jeg imødekomme mine kunders behov. Det er en tid, hvor folk gerne vil have et ekstra pift til håret og se godt ud, når de skal være sammen med familien og vennerne under lidt mere specielle omstændigheder end normalt, slutter Armend Kinolli.

Man kan booke en tid hos Salon Kinolli ved at klikke her.