Kigger man på formbarometeret venter der torsdag aften FHK en svær opgave mod Bjerringbro-Silkeborg.

FHK har haft en tendens til at kunne slå alle på hjemmebane i den her sæson, mens det kniber mere på udebane, og med det taget i betragtning er det nærmest ligegyldigt, at Bjerringbro-Silkeborg er inde i en god stime med blot et nederlag i de seneste ti hjemmekampe, hvor det udover en enkelt uafgjort, er bleve til otte sejre. Det gør, at midtjyderne indtager en tredjeplads i tabellen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Den helt store force for Bjerringbro-Silkeborg er, at de har stabilitet over sig. I målet supplerer Mikkel Løvkvist og Johan Sjøstrand hinanden, og i bagkæden høvler Mads Kjeldgaard Andersen mål ind på samlebånd, og til at binde det sammen defensivt har man Alexander Lynggaard og René Toft Hansen. Med andre ord er det et standhaftigt hold, der venter FHK, som dog i sæsonens første møde mellem de to hold var lige ved at løbe med sejren.

Sådan gik det ikke, og efter et ellers stort comeback, endte FHK med at tage hjem med et nederlag på 25-24, og hvis man skal drage paraleler til den kamp, skal Thorsten Fries stå på samme niveau. Han havde en redningsprocent på 43 procent, men til gengæld skal Reinier Taboada ikke igen bruge ti afslutninger på at lave ét mål. Imodsætning til det opgør har FHK James Junior Scott til rådighed, og derfor vil man heller ikke komme til at se, at cubaneren får så lang snor igen. Generelt brændte FHK meget i det opgør, og de kunne se, at Mikkel Løvkvist brændte den af med en redningsprocent på 48 procent, og derfor skal det være velovervejede afslutninger med kvalitet, hvilket til tider har været en mangelvare for FHK.

adp-as.dk

På plussiden har FHK igen Martin Bisgaard med efter, at han sad ude i opgøret mod Skjern. Bisgaard er blevet far, og derfor var han udeladt af truppen, men han er igen til rådighed, og selvom Mads Lenbroch lavede to mål på to forsøg, har Bisgaard været en af de bedste FHK-spillere set over hele sæsonen med 55 mål på 66 forsøg.

Der er kampstart mellem FHK og BSH torsdag klokken 18:30