FHK leverede en toppræstation angrebsmæssigt mod Aalborg, men til gengæld var det knap så prangende i den anden ende af banen, hvor FHK indkasserede 44 mål.

Efter en ikke særlig overbevisende præstation mod Mors-Thy kom der andre boller på suppen, da FHK mødte Aalborg. En bagkæde, der ikke har set dagens lys i en gældende kamp, blev prøvet af fra start og var meget effektiv. James Junior Scott, Reinier Taboada og Anders Kragh Martinusen gjorde, hvad der passede dem i den første del af kampen. Især Junior Scott spillede på en helt anden planet, og viste de lovende takter, som han gav prøver på i træningskampene, men som han ikke har vist i en gældende kamp før mod Aalborg.

Det niveau Junior Scott lagde for dagen er et niveau, der er blandt de allerbedste venstre backs i ligaen. Både med gennembrud og langskud var han ustyrlig, men ligeså ustyrlig han var offensivt, ligeså skidt gjorde FHK det i den anden ende af banen. Både Emil Tellerup og FHK-forsvaret var hårdt udfordret af det tryk, som Aalborg kom med, og ligemeget hvad Gudmundur Gumundsson prøvede, kunne han ikke få sat en prop i defensivt. FHK var ellers foran med fem mål undervejs i første halvleg, men da Aalborg blev uhørt effektive i angrebet, gik fredericianerne til pause bagud 21-19.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

I anden halvleg scorede Aalborg nærmest på alt der rørte sig. FHK løb skidt retur efter både brændte chancer, boldtab og mål, og det gjorde, at Aalborg så let som ingenting kunne score. Til gengæld fastholdt FHK et højt angrebsmæssigt niveau. Mads Christiansen kom ind, og gjorde det godt, og det samme gjalt Kristian Stoklund, som var god til både at være iscenesætteren og være i oplæggerens rolle. Det var dog ikke nok i sidste ende, da FHK tabte 44-39.

adp-as.dk

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)

00 = Dumpet

02 = Bestået

4 = Jævn god præstation

7 = God præstation

10 = Flot præstation

12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (00): Når man har syv redninger på 46 forsøg har det været en skidt dag på kontoret, men ret skal være ret. Tellerup fik ikke meget hjælp af forsvaret.

Rasmus Storm (UB): Spillede ikke nok.

Martin Bisgaard (7): Igen en stabil præstation af Bisgaard, der lavede fire mål på fem forsøg.

Mads Lenbroch (UB): Kom ikke på banen.

Reinier Taboada (4): Ikke så markant skudmæssigt, men var god til at holde tempoet oppe. 

James Junior Scott (12 – Man of the Match): Det var ikke mange fødder franskmanden satte forkert. Lavede ti mål tolv forsøg, og det taler sit eget tydelige sprog. Scott med selvtillid har et meget højt topniveau, som FHK skal arbejde på at gøre mere stabilt.

Lasse Balstad (00): Kunne ikke få forsvaret til at hænge sammen.

Einar Olafsson (UB): Spillede ikke nok.

Kristian Stoklund (10): I første halvleg spillede han kun i syv mod seks og i overtal, men i anden halvleg fik længere snor. Det slap han godt fra med i alt syv mål og fire assists.

Nicolaj Nørager (UB): Kom ikke på banen.

Anders Kragh Martinusen (4): Som en af de få uskarp sKudmæsisgt, men kom dog frem til chancerne. Lavede to mål på fem forsøg.

Mads Christiansen (7): Lagde anden halvleg ud med at brage fem mål ind på fem minutter. Siden fik han dog ikke løsnet flere skud, hvilket ellers havde været på sin plads.

Jakob Frederiksen (00): Det var ikke Frederiksens dag. Lavede nul mål på tre forsøg.

Kasper Young (4): Lavede et mål på to forsøg, men måtte udgå med en skade.

Nikolaj A. Nielsen (7): Igen var han god til at rykke i hullene angrebsmæssigt. Lavede tre mål på tre forsøg.

Rasmus Meyer (4): Flot offensiv kamp af Meyer med tre mål på tre forsøg, men dækkede ikke særlig godt op.