FC Fredericia var skarpe, da chancerne opstod i en testkamp mod Kolding, som fredericianerne vandt 3-1 over.

Kolding IF’s 3. divisionshold og FC Fredericias NordicBet Liga-mandskab krydsede fredag ved middagstid klinger. Det skete på Kolding Stadion, hvor FC Fredericia spillede den første ud af to træningskampe inden, at den står på en periode, hvor der ikke er fodboldtræning.

Til opgøret stillede FC Fredericia op med i, hvad der på papiret kunne være en start 11, der skulle spille en gældende kamp, og dermed var det en kamp, hvor man kunne forvente niveauforskel, og det kom også hurtigt til udtryk.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Kolding kom ikke frem til noget, men det gjorde FC Fredericia, der startede i 3-5-2, til gengæld. Efter 12 minutter brændte det på i Koldings felt efter et hjørnespark, men ind kom bolden ikke.

Det gjorde den til gengæld efter 19 minutter, da Frederik Carstensen fandt Adam Jakobsen, som lobbede bolden indover Kolding keeper, der ikke formåede at parere forsøget ved siden af mål.

FC Fredericia fortsatte med at være mest i boldbesiddelse, og det gav bonus efter en halv times spil, hvor fredericianerne fik et hjørnespark. Denne gang blev det udnyttet, da anfører Jeppe Gertsen steg til vejrs og fordoblede FC Fredericias føring.

Flere scoringer kom der ikke i første halvleg, hvor FC Fredericia dominerede, men trods flere optræk til chancer, ikke fik scoret yderligere.

adp-as.dk

Pausen benyttede begge hold til at skifte ud, og FC Fredericai skiftede helt formation, og gik over til en firebackkæde. Blandt andet skiftede FC Fredericia Sebastian John, Frederik Heiselberg Jagvir Singh og Erik Nissen, og ud gik blandt andet målmand Valdemar Birksø, Frederik Christensen, Jeppe Gertsen og Adam Jakobsen.

Fra anden halvlegs start kom Kolding bedre med, og fik for første gang i opgøret lagt et tryk på FC Fredericia. Blandt andet fik Christian Kudsk skudt på mål, men farligt blev det ikke.

FC Fredericia fik efterfølgende spilovertaget tilbage, men det sidste manglede i forhold til at skarpe chancer. Det gjorde det til gengæld ikke for Kolding efter 65 minutter, da Tobias Sommer fik bolden i feltet og trykkede af med venstrebenet, men hans forsøg røg lige forbi mål.

I det 78. minut fjernede FC Fredericia alt spænding fra opgøret. Heiselberg var først på en løs bold, og viste sit målinstinkt, da han satte bolden i kassen til 3-0, men Kolding ville også være med. Med seks minutter tilbage af opgøret bankede Patrick Tjørnelund bolden i mål, og det frembragte de største klapsalver på det råkolde Kolding Stadion, hvor kampen endte 3-1.

FC Fredericia spiller endnu en testkamp på torsdag, hvor modstanderen er AGF.