FC Fredericia vandt søndag 1-0 på udebane mod HB Køge. Det giver luft til bunden af tabellen, men det er ikke noget fredericianernes træner, Michael Hansen, kigger særlig meget på.

FC Fredericia var under gevaldigt pres i opgøret mod HB Køge, men alligevel lykkedes det fredericianerne at hive en sejr med hjem til Fæstningsbyen. Det skyldtes ikke mindst en defensiv, der stod godt imod, selvom HB Køge frem til store chancer.

– De ramte stolpen et par gange, men vi havde også flere chancer, påpeger Michael Hansen.

Sejren til FC Fredericia betyder, at holdet nu er avanceret til ottendepladsen og har et forspring på fire point ned til Hillerød under nedrykningsstregen.

– Vi kigger ikke så meget på tabellen. Vi fokuserer i stedet på præstationen, hvor vi også før landsholdspausen så spillemæssigt fremgang. Det er det vi hæfter os ved, siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Næste gang FC Fredericia får muligheden for at hente en sejr er på fredag, hvor de hjemme på Monjasa Park møder NordicBet Ligaens sidsteplads, Nykøbing FC. Nykøbing har hidtil i sæsonen hentet to point, hvor det ene var netop mod FC Fredericia i sæsonpremieren, da Michael Hansens mandskab formøblede en føring på 2-0, og endte med at spille 2-2.