FC Fredericia endte med at vinde 3-0 over Jammerbugt FC i den udsatte kamp fra i lørdags efter, at Oliver Olsen og Kristian Kirkegaard scorede i slutningen af kampen.

Endnu en lang bustur ventede FC Fredericia mandag. Turen gik til Pandrup i Nordjylland, hvor Jammerbugt var modstanderen i opgøret, der blev blev udskudt i lørdags efter, at uvejr gjorde dommeren fløjtede kampen af i pausen.

I første halvleg havde Christian Tue bragt FC Fredericia foran 1-0 efter forarbejde fra Samson Iyede, der spillede Anders Holvad. Efterfølgende lagde Holvad bolden af til Christian Tue, der sikkert sparkede bolden i mål.

Jammerbugt formåede ikke for alvor at presse på, og derfor førte FC Fredericia efter første halvleg. Mandag skulle anden halvleg afvikles, og for FC Fredericias vedkommende blev det i samme opstilling, og kampbilledet ændrede sig heller ikke.

I den første del af kampen havde FC Fredericia siddet solidt på det uden at blive presset for alvor, og det samme mønster gentog sig. FC Fredericia sad tungt spillet, men blev ikke for alvor farlige. Fredericianerne var tilfredse med at være i kontrol, da de havde det resultat, som de skulle bruge, og som en naturlig konsekvens blev Christian Tue derfor skiftet ud efter 60 minutter, og ind i stedet kom Andreas Lausen.

Med et kvarters tid tilbage af opgøret opstod der dramatik. En Jammerbugt-spiller røg i græsset i FC Fredericias felt, og der blev appelleret kraftigt for et straffespark, men fløjten fra Lasse Læbel Graagaard forblev tavs, og i stedet henstillede han Jammerbugt-spilleren til at spille videre.

Få minutter efter var det FC Fredericias tur til at komme frem af banen. Anders Holvad lagde bolden af, og Nicolaj Ritter løb frem mod den og kanonerede den mod mål med ydersiden, men forsøget blev af Marcus Bundgaard i Jammerbugt-målet.

Da der resterede ti minutter skiftede FC Fredericia ud igen, og det ændrede kampen til FC Fredericias fordel. Ud gik Alexander Jensen, Mathias Kristensen og Anders Holvad, og ind i stedet kom Oliver Olsen, Mikkel Knudsen og Kristian Kirkegaard, hvilket sendte Christian Ege Nielsen op på den centrale midtbane.

FC Fredericia kom på måltavlen med fem minutter tilbage af opgøret. Samson Iyede modtog eje aflevering i dybden og kom alene ind igennem mod Jammerbugts mål. Med sig havde han Oliver Olsen, og ham spillede Iyede helt fri, og sikkert scorede Olsen til 2-0. Få minutter efter slog Kristian Kirkegaard sejren fast, da han scorede til 3-0, hvilket betyder, at FC Fredericia med sejren er på en delt førsteplads i NordicBet Ligaen.

Næste gang FC Fredericia løber på banen er på fredag, hvor modstanderen er Hvidovre på Monjasa Park.