FC Fredericia skal i kamp for tredje gang på under en uge, når de lørdag eftermiddag møder Jammerbugt på udebane. Michael Hansen forsøgte sig med rotation i pokalkampen, og lørdag vil han formentlig være tilbage i stærkeste opstilling.

Med to Serie 2-spillere og en U19-spillere på holdet drog FC Fredericia til Næsby i tirsdagens pokalkamp.

Det er ikke hverdagskost i FC Fredericia, men pga. skader og en trup, der ikke endnu ikke er fuldendt, var det en nødvendighed for at få sparet spillere som Kristian Kirkegaard og Anders Holvad, der slet ikke var med i truppen efter begge at have startet inde mod Nykøbing i søndagens opgør.

En, der til gengæld startede inde efter en bænkplads mod Nykøbing var Samson Iyede. Bænkpladsen blev begrundet med en mindre skade, men den var han kommet sig over til pokalkampen og startede inde, men uden at score. Hidtil i 1. division har Iyede ellers vist sig at være et af FC Fredericia farligste våben med tre mål i to kampe og en skarphed foran mål, som han ikke tidligere har vist i karrieren.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Nu gælder endnu en kamp, og i forhold til Næsby-kampen vil man formentlig se Sebastian John, Mikkel Knudsen, Oliver Olsen, Mikkel Basse, Jonathan Kjær og Christian Tue starte ude, foruden Johnny Thomsen og William Tejlgaard fra Serie 2-holdet, der ikke figurerer i truppen til kampen mod Jammerbugt. Til gengæld vil velkendte navne som Christian Ege, Erik Nissen og Alexander Jensen formentlig være retur i startopstillingen.

Næsby var formentlig en lidt ukendt størrelse for FC Fredericia, og havde man spurgt dem før sæsonen ville Jammerbugt være det samme. Nu har FC Fredericia dog kunne følge dem i de første to kampe i 1. division, hvor de lagde ud med at spille 1-1 mod Hvidovre og tabte senest 2-1 til Lyngby.

Det er på forhånd forventet, at nordjyderne vil få det svært i 1. division, men de første par runder har vist, at hvis der er huller i sprækken, så er Jammerbugt klar til at byde alle op til dans. På samme måde mærkede FC Fredericia, at et oprykkerhold godt kan bide fra sig, da fredericianerne spillede 4-4 mod Nykøbing.

Der er kampstart mellem Jammerbugt og FC Fredericia klokken 14:00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.