På mandag spiller FC Fredericia sæsonens sidste hjemmekamp. Klubbens direktør, Stig Pedersen, beretter om mange solgte billetter til kampen mod AC Horsens, der med et enkelt point i opgøret sikrer sig oprykning til Superligaen.

FC Fredericia har ikke selv det store at spille for. Matematisk gjorde nederlaget på udebane til Hvidovre, at fredericianerne ikke længere kan rykke op. Forude venter først en hjemmekamp mod AC Horsens og i sidste runde venter Lyngby på udebane.  Selvom der ikke er det store sportslige på spil for FC Fredericia, er der massiv interesse for kampen mod Horsens.

– AC Horsens kan rykke op med det rigtige resultat. Vi oplever en enorm stor interesse for opgøret, og Horsens presser på for at få flere end de billetter vi har tildelt dem. De får ståpladserne på den nye tribune og en sektion med siddepladser. Derudover har vi selv inviteret alle ungdomsuddannelserne i Fredericia til at komme til kampen. Jeg er spændt på, om vi slår rekorden med 2.800 tilskuere fra kampen mod FC Helsingør, siger Stig Pedersen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Normalt vis er det FC Fredericias fangruppe, Fæstningsdrengene, der står på ståafsnittet på den nye tribune. Det er dog lavet om til denne kamp.

– Det er nemmest at få dem ind og ud den vej sikkerhedsmæssigt. Det vil vi komme til at gøre fremadrettet til store kampe, og til øvrige kampe vil vores fangruppe stå hvor de plejer.

At FC Fredericia nu står og kan påvirke, hvem der rykker op i Superligaen, mener Stig Pedersen er en cadeau til strukturen.

– Det er fedt, at vi kan være med til det, og det er det oprykningsspillet kan. Vi møder også Lyngby i den sidste kamp, og det er ikke sikkert, at de er sikret oprykning til den tid, forklarer Stig Pedersen.

Der venter en festlig oplevelse på Monjasa Park, hvor Stig Pedersen forventer i omegnen af 3.000 tilskuere.-

– Vi har kaldt alt disponibelt mandskab på stadion til at stå i vores boder. Før vi vidste, at kampen blev afgørende for oprykning, havde vi allerede annonceret, at fadøl vil koste 10 kroner, så det kan blive en festlig aften, siger direktøren med et smil på læben.

adp-as.dk

Forud for opgøret vil FC Fredericia kåre årets spiller, men der vil ikke blive taget afsked med spillere.

– Så langt fremme er vi ikke med forberedelserne endnu, konstaterer Stig Pedersen.

Til gengæld er FC Fredericia i fuld gang med at forberede sig til sæsonens sidste hjemmekamp. Stig Pedersen oplyser, at den nye tribune er udsolgt, og at der derfor er åbnet op for sektioner på den gamle tribune. Skulle de blive udsolgt, vil der blive åbnet for ståpladser bag målet på den vestlige ende af Monjasa Park. Billetter til opgøret kan købes på FC Fredericias hjemmeside.