Esbjerg førte 2-0 mod Fremad Amager, men endte med at tabe 3-2. Dermed er holdet definitivt rykke ud af NordicBet Ligaen.

Denne sæson har været ét stort kaos i Esbjerg. Det startede med Peter Hyballa-skandalen, og siden kom klubbens amerikanske ejere i fokus, og det er nu kulmineret med en nedrykning.

Ikke meget tydede dog på, at nedrykningen ville ske onsdag aften, da de kom foran 2-0 efter 17 minutter mod Fremad Amager. Netop Amager var holdet, som Esbjerg kæmper med om det, og en sejr til vestjyderne ville betyde, at der var tre point mellem de to mandskaber med to spillerunder igen.

Fremad Amager ville det dog anderledes og fik kæmpet sig tilbage i opgøret. Mads Aaquist reducerede til 2-1 på straffespark efter 34 minutter, og efter 61 minutter udlignede Henrik Meister til 2-2. Efterfølgende fik først Esbjergs Kevin Conboy direkte rødt kort, og nogle minutter efter fik Chrisoffer Palm fra Fremad Amager også rødt kort efter det andet gule kort. 

Med et minut tilbage af den ordinære spilletid slog Meister til igen, og med en scoring til kampens resultat, 3-2, sikrede han Fremad Amager endnu en sæson i NordicBet Ligaen, og samtidig sendte han Esbjerg ned i 2. division.