Dommer Lasse Læbel Graagaard valgte aflyse kampen mellem Jammerbugt og FC Fredericia efter første halvleg, da der var begyndt at lyne og tordne.

For første gang i over et år havde FC Fredericia igen fans med på udebane. Det var samtidig første gang, at holdets cheftræner, Michael Hansen, prøvede det, og der var derfor lagt op til en fest på græsarealet bag det ene mål på Jetsmark Stadion, der pga. dispensation har fået lov til at blive benyttet af Jammerbugt. I tilfælde af, at de overleve i NordicBet i Ligaen i denne sæson, så skal de enten udvide stadion eller finde en anden hjemmebane.

I forhold til de de foregående kampe havde cheftræner Michael Hansen blandet kortene lidt. I forhold til pokalkampen mod Næsby var der meget udskiftning, men der var også lidt udskiftning i forhold til den grundstamme, der har udgjort FC Fredericias mandskab i de første to kampe i NordicBet Ligaen. Ude af startopstillingen var Andreas Lausen, og han blev erstattet af Christian Tue, der viste sig at spille en hovedrolle inden, at det hele blev fløjtet af for denne gang.

Inden det kom så vidt var FC Fredericia ikke i fuld kontrol i starten af kampen, hvor Jammerbugt bed fra sig. Alexander Nybo kom flere gange på prøve i målet, men han holdt skansen og holdt nullet i første halvleg.

Det gjorde Jammerbugt til gengæld ikke. Efter et gennemspillet angreb fik Anders Holvad bolden og spillede Christian Tue, der sparkede bolden sikkert ind i det lange hjørne. Resten af første halvleg sad FC Fredericia på, men bedst som anden halvleg skulle til at fløjtes igang blev det meddelt, at kampen blev udsat et kvarter.

Et par gange i første halvleg var der kommet tordenbrag og lynnedslag, hvilket fik dommer Lasse Læbel Graagaard til at reagere i pausen. Situationen blev dog ikke bedre, og det nåede op på i alt tre udsættelser af et kvarters varighed før, at det blev endeligt besluttet kampen ikke skulle færdigspillet lørdag. Hvornår kampen viderespilles er endnu ikke afklaret.