FC Fredericia holdt for fjerde gang i sæsonen nullet, da det blev til en sejr mod Esbjerg på 1-0.

Angreb sælger billetter, og forsvar vinder fodboldkampe.  Helt så enkelt kan FC Fredericia ikke sætte det op efter, at holdet for tredje gang i træk vandt 1-0 på hjemmebane. Underholdningsværdien har været større end resultaterne indikerer det, da der har været chancer til at score flere mål i kampene.

Skarpheden har manglet i afgørende situationer, og det samme var tilfældet igen mod Esbjerg, da FC Fredericia flere gange havde muligheden for at score, men ikke lykkedes med det. Det gjaldt blandt andet de to tidligere Esbjerg-spillere, Mathias Kristensen og Patrick Egelund, der begge kunne være kommet på måltavlen efter store chancer.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

På positivsiden kan FC Fredericia notere sig, at Alexander Nybo ikke for alvor blev sat på store prøver, og de gange, at der kom bolde ind i feltet, var Nybo på sin plads og var en sikker sidste skanse. Det var nok til at vinde mod Esbjerg, og bliver sigtekornet indstillet i front, kan det gå hen at blive en sjov sæson i FC Fredericia, der indtager en foreløbig førsteplads efter sejren på 1-0.

– Jeg sagde inden kampen, at jeg troede det ville blive svært fysisk, da Esbjergs attitude var flot forleden dag mod Horsens, og de fortsatte med det mod os. Vi stod godt imod, og havde en god defensiv, og fik holdt dem nede på antallet af muligheder, siger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen.

En time før kampstart blev det offentliggjort, at forsvarsspilleren Mikkel Knudsen er fortid i FC Fredericia, da FC Helsingør indløste en klausul i hans kontrakt, og det kan betyde, at fredericianerne nu skal agere på transfermarkedet.

– Lukningen af transfervinduet nærmer sig, og vi kigger på om vi skal have en spiller eller to til. For en måned siden havde vi brug for folk, og vi kan se, hvad det gør, at vi har en større palette. Der er ingen tvivl om, at vi stadig er på udkig, men det skal være det rigtige, siger Michael Hansen.

Kampen mod Esbjerg var FC Fredericias fjerde kamp i sæsonen, hvor nullet blev holdt, og det er noget Michael Hansen hæfter sig ved.

– Men der er gået fire mål ind også. Jeg er tilfreds med vores struktur, og vi er på vej og har taget et kvantespring. Stregen skal sættes efter 22 runder af grundspillet, og der skal vi sørge for at være blandt de seks bedste, siger Hansen.

https://www.gfforsikring.dk/gftrekantomraadet

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)


00 = Dumpet

02 = Bestået

4 = Jævn god præstation

7 = God præstation

10 = Flot præstation

12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (7): Havde ikke meget at se til, men var på plads, da det var nødvendigt.

Christian Ege Nielsen (7): Påpasselig defensivt.

Jeppe Gertsen (7): Blev ikke sat under det store pres, og havde styr på den defensive organisation.

Erik Nissen (4): Gjorde det påpasseligt defensivt, men spillet med bolden er set bedre.

Alexander Jensen (4): Defensivt gjorde han arbejdet fint, men fik ikke sat sit præg offensivt.

Nicolaj Ritter (7 – Man of the Match): Var især energisk i første halvleg, hvor han kom en del med fremad banen og tog del i spillet. Var tæt på at score i anden halvleg på med et flot yderside spark.

Valance Nambishi (4): Lavede kampens enlige mål, og leverede et stort løbearbejde, men manglede noget i spillet med bolden.

Mathias Kristensen (4): Gjorde det igen godt i spillet med bolden, men manglede et slutprodukt.

Christian Tue (4): Var ikke så markant som det forventes af ham.

Anders Holvad (4): Stor arbejdsindsats, og kom også frem til et par chancer.

Samson Iyede (7): Den hurtige nigerianer var igen farlig med sine konstante dybdeløb, og burde også have fået en assists til et mål af fra Mathias Kristensen.

Patrick Egelund (7): Den unge offensivspiller kom ind og fik debut, og kronen på værket havde været, hvis han scorede, men skarpheden manglede foran kassen. Viste store tekniske kvaliteter i den halve time han fik.

Kristian Kirkegaard (UB): Spillede ikke nok.

Oliver Olsen (UB): Spillede ikke nok.

Andreas Lausen (UB): Spillede ikke nok.

Jonathan Kjær (UB): Spillede ikke nok.