Danmark vandt mandag aften 2-0 på hjemmebane mod Østrig, og sluttede denne landsholdskampagne af og kan nu gå på en velfortjent sommerferie.

Landstræner Kasper Hjulmand blandede kortene i forhold til Kroatien-kampen. Han havde udtalt, at batterierne var tomme hos flere af spillerne, heriblandt Christian Eriksen, som så til fra bænken til at starte med. Til gengæld var der blevet plads til Jonas Wind fra start, og han kvitterede med et føringsmål efter 21 minutter. Efter 37 minutter slog Andreas Skov Olsen til og fik fordoblet den danske føring.

Pausen benyttede Kasper Hjulmand til at foretage en dobbeltudskifting. Han ville ikke risikere, at danskerne blev overmatchet energimæssigt, og ud gik derfor derfor Andreas Cornelius og Andreas Skov Olsen, og ind kom friske spillere i form af Philip Billing og Martin Braithwaite.

Østrig skiftede tredobbelt ud, men det gav ingen effekt, og det gav indskiftningen af måltyven Marko Arnautovic heller ikke efter 65 minutter. På banen med 15 minutter igen kom Christian Eriksen, og han var imodsætning til Arnautovic, tæt på at komme på måltavlen, da han med et brag af et langskud ramte stolpen, men der blev ikke scoret mere i opgøret, som derfor endte med en dansk sejr på 2-0.

Med sejren topper Danmark Nations League-gruppen før de to sidste kampe mod Kroatien og Frankrig i september.