Dagli’Brugsen Skærbæk er siden 2009 blevet drevet af Erritsø Brugsforening, men nu overtages forretningen af Brugsforeningen for Middelfart og Omegn.

I en pressemeddelelse oplyser Dagli’Brugsen Skærbæk, at Brugsforeningen for Middelfart og Omegn er den nye ejer.

– Vi er stolte over at have styrket Skærbæks udvikling, etableringen af en helt ny dagligvare forretning i 2009, har helt sikkert haft stor betydning for den positive rejse Skærbæk by har oplevet. Samtidig er vi glade for at Brugsforeningen for Middelfart og Omegn, nu har takket ja til at forsætte driften og udviklingen af Skærbæk, siger Kim Japp formand Erritsø Brugsforening og fortsætter:

– Skærbæk fik en svær start, med åbning samtidig med at finanskrisen for alvor ramte i 2009. Det betød en pause på udbygningen af boliger i Skærbæk og butikken nåede ikke de forventede omsætningstal fra start.

– De sidste år er udviklingen dog gået stærkt, hvor omsætning er steget med cirka 50% hvilket er meget positivt, men det er fortsat en stor opgave at få butikken løftet det sidste stykke, så den giver et stabilt overskud.

– Middelfart har flere ressourcer og kompetencer til at drive og udvikle filialbutikker, og derfor ser begge foreninger det som et naturligt skridt at flytte ejerskabet. Forventningen er at det vil styrke udviklingen i både Skærbæk og Erritsø.

– Superbrugsen i Erritsø står overfor store investeringer i de kommende år, blandt andet i nyt køle og frost anlæg. Med salget af DB Skærbæk får Erritsø Brugsforening nu mulighed for at fokusere på dette og dermed også styrke udviklingen i SuperBrugsen i Erritsø, som har været en del af lokalsamfundet siden 1894.

– Vi er stolte over den tillid vi er blevet vist med Skærbæk, udtaler direktør i Brugsforeningen for Middelfart og Omegn Ole Ebdrup Andreasen.

– Jacob Gorm Pedersen er en dygtig uddeler, har et godt team af medarbejdere og vi glæder os til at Jacob kan trække på vores ressourcer til gavn for Skærbæk. Jacob og jeg har aftalt at vi forsøger at etablere et butiksudvalg for butikken i Skærbæk, ligesom vi har i alle vores øvrige butikker. For os er det vigtig med det LOKALE i hver enkelt by hvor vi driver butikker. Jacob er vores garanti for dette fundamentale arbejde. Så er du interesseret så tag fat i Jacob.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer