Kunstneren Chief 1 oplever en stor efterspørgsel og alene i august har han 20 koncerter. Efter en nedlukning har behovet meldt sig for at komme ud og høre musik igen, fortæller han.

Chief 1, der har det folkelige navn Lars Pedersen, var i 1984 med til at danne Danmarks første rapgruppe, Rockers By Choice. Nu er han helt sin egen. Han skriver selv sine sange og producere dem, og efter en nedlukning kan han mærke, at der er kommet fart over feltet igen.

– Det er væltet ind med jobs i august og september, og det har gjort noget for min selvstændige verden, der normalt ellers går i panik uden jobs. Jeg har kunnet nyde sommeren pga. det, siger han og løfter sløret for hvad tiden er gået med:

 -Jeg har forberedt mig på, at jeg skal afsted og være på vejen næsten hele tiden. Det er jeg taknemmelig for efter en ørkenvandring i halvandet år. Jeg fik 55 koncerter revet væk, men man skal huske, at det ikke var en økonomisk situation, men sundhedsmæssigt. Nu kan man mærke, at folk bare vil ud igen.

Chief 1 er aktuel med det nye album “Kunsten at være ligeglad”, og det vil man komme til at opleve til hans koncerter, der varer omkring to timer.