Den synlige del af valgkampen startede for alvor lørdag. Valgplakaterne blev hængt, og for Karsten Byrgesen er det vigtigt at være så synligt, da de personlige stemmer bliver afgørende i sidste ende.

Karsten Byrgesen er at finde på stemmeseddlen i hele Sydjyllands Storkreds, hvor også Nye Borgerliges spidskandidat, Pernille Vermund stiller op. Derfor skal der ikke meget til, at der kan komme et ekstra mandat til kredsen, og det er Byrgesen opmærksom på.

Han sidder i Fredericia Byråd og er også blevet valgt til regionsrådet i Region Syddanmark. Karsten Byrgesen er opstillet til Folketingsvalget i Vejen-kredsen, der dækker både Vejen og Billund Kommune, og derfor havde han fordelt ressourcerne, da der skulle hænges valgplakater op.

Lokalt i Fredericia, hvor Byrgesen har et stærkt netværk, var partisoldater ude og hænge den tidligere majors valgplakater op, mens Karsten Byrgesen selv var trukket i arbejdstøjet andre steder, og han er ikke i tvivl om det har en effekt. Hans valgkamp har længe været i gang, og han er derfor et kendt ansigt i Syd- og Sønderjylland.

– Det bliver de personlige stemmer, der bliver afgørende for mig og derfor er det vigtigt jeg er synlig mange steder, siger Byrgesen.