En borger, der deltog i mødet i Panorama Biografen om FredericiaC i onsdags, har henvendt sig til Fredericia Avisen vedrørende afviklingen af mødet.

Den pågældende, der af forskellige årsager ønsker at være anonym, oplyser, at det var et fint og oplysende møde, men at det virkede underligt, nærmest pinligt, at Borgmesteren på et borgermøde om Fredericia C, ikke mindre end 10 gange, fik tingene drejet ind til snak om Cafè Mums. Det var jo nærmest en hyldesttale til Restauranten, som efter Bjerregaards mening var helt unik. På et tidspunkt lavede Borgmesteren ligefrem en undersøgelse af, hvor mange af mødedeltagerne, der havde frekventeret Cafè Mums!

Så nu spørger borgeren, om man kan forvente, at fx Oven Vande får gratis reklamer sat op i Rådhushallen, om pølsemanden på Torvet får gratis reklame på Kommunens brevpapir, eller om det kun er Mums, der duer? Borgmesteren må for borgerens skyld reklamere alt det han vil for Cafè Mums, når han snakker privat, men mener samtidig, at der må være et kodex for, hvad Borgmesteren i sådanne situationer kan tillade sig i offentligt regì !

Fredericia Avisen var også til stede på det omtalte møde og kan i store træk bekræfte forløbet. Fredericia Avisen vil forsøge at få en kommentar til kritikken af borgmester Jacob Bjerregaard.

Opdateret klokken 14.12

Borgmester Jacob Bjerregaard har svaret på kritikken:

– Jeg bliver så glad på vores bys vegne, når en ny virksomhed slår sig ned, eller når nye borgere vælger os til. Café Mums er sidste skud på stammen, og som jeg sagde i onsdags, vil den trække yderligere cafemiljø ned til området i de kommende år. Det her handler om at gøre kagen større. Jeg fremhæver meget ofte byens mange virksomheder og nævner dem med navn. Om kort tid åbner en ny restaurant ved Domus Axel. Den glæder jeg mig også til at fremhæve. Det er anerkendelse, det et branding af vores by, og det er den positive tilgang til livet, det i sidste ende vil skabe ny vækst og fremgang i Fredericia. Tak til alle, der bidrager med det!, skriver borgmester Jacob Bjerregaard til Fredericia Avisen.