Den danske bagspiller, Morten Olsen, har valgt at stoppe på landsholdet. Han begrunder valget med, at han vil have mere tid til familien. 

I 15 år har Morten Olsen repræsenteret det danske landshold, men nu er det slut.

– Når jeg har været med, har jeg taget den rolle, det har krævet. Mange gange har jeg fået lov til at spille mine minutter, hvor jeg har gjort en forskel. Så minutterne på banen har ikke været betydende for, om jeg skulle fortsætte eller ej, siger Morten Olsen til TV 2 SPORT og fortsætter:

– Det har været det moment, hvor man rejser af sted til en landsholdssamling og skal efterlade nogle derhjemme, man har det dårligt med at efterlade. Det har været grunden til mit stop – min familie og mine børn.

36-årig Morten Olsen nåede op at spille i alt 118 landskampe for Danmark.