Albani Fonden har netop overrakt 78 checks til en samlet værdi af 8.236.692 kr. Det skete på Anarkist i Odense, hvor sportsklubber, foreninger, friluftsliv, naturprojekter, kunst, kulturlivet samt velgørende og humanitære formål i hele Syddanmark fik støtte fra fonden. Blandt modtagerne var Fanø Vesterland, Det Fynske Dyrskue, Haderslev Fodboldklub, Vikingemuseet Ladby, Danmarks Kartoffelmuseum og H.C. Andersen Festivals.

Renovering af gammelt tårnur, sangskriverfestival, overdækket grillplads, mobilt løbskontor, harpiks-rensemaskine, læringscenter på Fyns Militærhistoriske Museum, otte brugte symaskiner og masser af AV-, musik- og sportsudstyr.

Det er bare nogle af de mange projekter, som Albani Fonden uddelte penge til ved overrækkelsen på Anarkist.

Samlet uddelte Albani Fonden mere end otte millioner kroner til sportsklubber, foreninger, friluftsliv, naturprojekter, kunst, kulturlivet samt velgørende og humanitære formål i hele Syddanmark.
Det bringer de samlede donationer for 2021 op på 10.489.944 kr. givet til 117 modtagere, hvilket er det største beløb, fonden har doneret på et år. Det glæder naturligvis fondens direktør.

– Vi har aldrig fået så mange ansøgere, geografisk er vi aldrig tidligere kommet så bredt ud med vores donationer, og vi har aldrig uddelt så mange penge ved én og samme uddeling. Det er vi naturligvis rigtig glade for, for det betyder, at Albani Fonden i den grad lever op til det, vi ønsker – nemlig at støtte en masse projekter i Syddanmark, siger Freddy Larsen og tilføjer:

– Jeg synes, at vi i år har fået støttet en lang række både spændende, sjove og interessante projekter, og det glæder mig enormt meget, at vi har kunne samle så mange af modtagerne til en stor overrækkelse på Anarkist. Mange af modtagerne er jo også netop kendetegnet ved, at de har været hårdt ramt af corona, så vi fejrer også, at vi igen kan mødes.

Næste gang sportsklubber, foreninger, friluftsliv, naturprojekter, kunst, kulturlivet samt velgørende og humanitære formål i hele Syddanmark kan søge støtte hos Albani Fonden er 15. oktober. Man kan søge støtte via www.albanifonden.dk/soeg-stoette, hvor man finder det elektroniske ansøgningsskema.