Restaurant Hannerup Skov slår den 19-20. november dørene op til åbent hus, hvor man både kan smage lidt lækkerier, få lidt godt til ganen og ikke mindst opleve det historiske hus i skoven.

Der er gang i bordopdækningen på Restaurant Hannerup Skov. Torsdag den 10. november er det Mortens Aften, og det har mange gæster valgt at booke bord til. Tina Møller, der sammen med ægtemanden, Søren Møller, også driver Restaurant Cozy på Lystbådhavnen i Fredericia, er klar til torsdag, og glæder sig til den travle tid, som de går i møde.

Der er ved at blive gjort klar til Mortens Aften.

– November er travl, og er i det hele taget en god måned. Det gælder alt fra julefrokoster til a la carte, men det er også tiden, hvor vi elsker at vise Hannerup Skov frem, så vi kan få fortalt en masse kommende gæster om de mange muligheder, huset indbyder til. Det gør vi ved at åbne dørene til åbent hus den 19-20.november, fortæller Tina Møller og fortsætter:

– Vi har dækket op til forskellige typer af fest, så man kan se de forskellige opdækninger om det er til barnedåb, konfirmationer, fødselsdage, mindehøjtidligheder, bryllupper og lignende. Lørdag har vi åbent hus fra 14-17 og søndag fra 11.30-15.30. Her kan folk kigge forbi og få en snack.

Datteren Jeanette vil også være på Restaurant Hannerup Skov på dagen for at besvare spørgsmål og komme med ideer, men derudover kigger en række samarbejdspartnere også forbi.

– Der kan være mange spørgsmål, når man overvejer at holde en større fest. Dertil kommer, at vi også får besøg af blandt andet Gardenia Blomster, der vil vise en række af deres kreationer frem, eksempelvis borddekorationer. Kjær & Sommerfeldt har sponsoreret et glas bobler, vores køkken laver nogle lækre snacks som eksempelvis saltede mandler, lufttørrede pølser og frisk frugt, siger Jeanette, der håber, at mange kigger forbi.

– Vi ved aldrig, hvor mange der kommer, men alle er naturligvis velkomne, og vi ser frem til at byde dem velkommen.

Hvordan ser det generelt ud? Er der mange bookninger i 2023?

– Alt tog fart lige efter coronaen, hvor jeg tror, at alle restauranter fik fyldte bøger. Vi er også godt booket i 2023, men vi har plads til selskaber, og det gælder både konfirmationer, bryllupper og så videre, så det er bare at gribe os, fortæller Jeanette.

“Jul på slottet” gentages

– Vi vil gerne vise folk huset frem, så folk i Fredericia og omegn kan se, at der er gang i huset og vi kan vise de mange muligheder, supplerer Tina Møller.

Fra den 25.november til 22.december rykker Cozy også til Hannerup Skov, og inviterer til Jul på slottet igen. Det er tredje gang, at Cosy inviterer til a la carte, månedsmenuer og godt selskab i de naturskønne omgivelser.

– Vi glæder os. Det har været meget populært de sidste to år. Vi kommer her med vores menukort. Man kan få et stykke smørrebrød til frokost, men også menuer og juleplatte mod forudbestilling, fortæller Tina Møller.

Priserne er ikke himmelhøje

Udover at invitere til åbent hus og jul på slottet, så vil Tina, Jeanette og Søren også gerne slå et slag for, at det ikke er så dyrt at bruge huset, som mange tror.

– Der er mange, der tror, at det koster en bondegård at holde en fest, men det gør det ikke. Vores priser er faktisk meget almindelige, og man vælge forskellige pakker. Derfor håber vi også, at flere vil kigge forbi og høre om mulighederne.

Populær destination for mindehøjtidligheder

Udover at være færdig med en række travle måneder, hvor efterslæbet efter corona er blevet indhentet, så er restauranten også et populært sted at holde mindehøjtidlighed.

– Vi har virkelig mange forespørgsler på denne type arrangementer, og det er vi da stolte af. Vi hører også, at gæsterne synes, at det er det perfekt hus at holde sådan et arrangement i. Det er vi da glade for. Vi bliver også rost for vores mad. Vi forsøger faktisk ofte at sælge snitter, fordi det er svært at sige på forhånd, hvor mange der deltager. Vi kan også bage boller og kringle, men der er det svært at have til 20 ekstra, hvor vi med en times varsel kan opjustere maden til dem, der kommer, fortæller Tina Møller til sidst.