Hele holdet bag ”Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical” er nu rykket til Operaen i København, hvor premieren venter den 17. juli – om blot en uge. Således er der netop nu fuld gang i prøverne til det, som bliver Fredericia Teaters største og mest ambitiøse forestilling til dato med 29 medvirkende, et væld af overdådige kostumer og en spektakulær scenografi, der bl.a. indeholder den største storskærm på en dansk teaterscene til dato – endnu større end den storskærm, som blev anvendt i ”Disneys ALADDIN – The Musical” sidste år.

Forsalget til musicalen går strygende i sommervarmen, og således er man nu oppe på hele 45.000 solgte billetter. Teatret har taget konsekvensen og forlænget spilleperioden med endnu en uge på Fredericia Teater, således at forestillingen nu kan opleves indtil 1. oktober.

Foruden en bred skare af celebre gæster kommer premiereaftenen også til at byde på Disney-repræsentanter og fans fra både USA, Irland, Storbritannien, Tyskland, Holland, Frankrig, Finland og naturligvis Sverige.