En 19-årig fredericiansk mand er blevet overfaldet på vej hjem fra byen i nat, og er blevet frarøvet kontanter, oplyser politiet. 

Mellem klokken 01:40 – 01:50 var den 19-årig mand på vej hjem fra byen. På stien efter Nørre Port ved voldgraven blev den 19-årig passet op af tre mænd, hvor den ene sparkede ham i ribbenene og på højre ben, hvorefter der blev grebet fat i hans lomme. Fra lommen blev der stjålet 500 kroner i kontanter, og samtidig blev den unge mand mobiltelefon ødelagt på stedet.

Gerningsmændene beskrives som 20-25 år gamle, og var alle iført mørkt tøj. To af dem var 185-190 cm høj, og almindelige af kropsbygning. Den tredje gerningsmand er 175-180 cm høj, kraftig af bygning, og var også iført mørk tøj. Hættetrøjen, som den kraftige mand havde på, er en trøje af mærket Off-White med et hvidt kryds på brystet. 

– Hvis nogen har set noget i tidsrummet, hører vi gerne fra dem, siger vicepolitikommisær Finn Ellesgaard.

Har man oplysninger i sagen kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på telefon 114.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.